Seminarul de

Invatare Eficienta

A Life coaching program for Entrepreneurs and beyond

Eficientizarea timpului

Managementul Carierei

Autocunoastere

Buna! sant

Marcus Victor Grant

Autorul audiobook-ului Curs practic pentru antrenamentul citirii accelerate. 9 lecţii de învăţare eficientă si am creat acest “Seminar de Invatare Eficienta” pentru a te ajuta sa-ti eficientizezi timpul si iti manageriezi mai bine cariera sau businessul tau prin Autocunoastere.

De ce ai dori sa participi la Seminarul de Invatare Eficienta ?

Ce-ar fi să citeşti de 4 ori mai repede? Dar de 10 ori mai repede? Şi ce-ar fi să reţii de 2-3 ori mai mult? Află tehnicile şi practica din spatele citirii accelerate!

Vrei să reţii într-o manieră structurată texte ample şi diverse, cu precizie maximă? Atunci învaţă să stăpâneşti tehnici de memorare!

Te simţi provocat/ă în ceea ce te priveşte factorii disturbatori şi toate întreruperile care îţi distrag atenţia? Vrei să înveţi şi nu reuşeşti să-ţi aduni forţele? Antrenează-ţi abilităţile de concentrare!

Seminar

Invaţa cum să dai la o parte tot ceea ce îţi distrage atenţia şi să te concentrezi pe esenţial

Organizeaza-ti Viata

Seminarul are putea sa iti schimbe modul in care gandesti despre invatare astfel incat sa devii un expert in domeniul tau de instruire

Controleaza-ti Timpul Tau Liber

Fiecare are nevoie de un timp doar pentru el sau ea insasi. Invata cum sa inveti eficient si sa acorzi mai multa imporanta timului tau liber

Ai Nevoie de un Curs pentru invatare rapida?

Ei bine, un indiciu este timpul tau petrecut pentru a citi, invata si retine ceea ce ai citit. Adauga oboseala ta care se simte si se transcrie prin ineficienta si rezultate scazute

transparent.png
Play Video

Audiobook-ul meu pentru invatarea eficienta

Antrenamentul citirii accelerate. 9 lecţii de învăţare eficientă

Dupa ce am petrecut o parte din viata mea crezand ca trebuie sa pun deoparte nevoile si pasiunile mele ca sa iau decizii in cariera mea, in sfarsit am realizat ca nu trebuie sa aleg intre a fi organizat si a fi creativ. Invata mai multe din audiobook-ul meu: “Curs practic pentru antrenamentul citirii accelerate. 9 lecţii de învăţare eficientă” Concentrare, Efficienta, Productivitate

Acest material introductiv şi practic are rolul de a oferi instrumente de lucru pentru înţelegerea şi practicarea citirii accelerate, pornind de la exerciţii şi informaţii împărtăşite în seminariile de citire rapidă.

Parcurgând acest audiobook, vei descoperi ceea ce ai nevoie pentru a reuşi să îţi multiplici viteza actuală de lectură. Este util atât pentru cei care au participat deja la un seminar de citire rapidă şi au nevoie de o împrospătare a informaţiei, cât şi pentru cei care încă nu au participat şi vor să înceapă să lucreze deja pentru îmbunătăţirea abilităţilor.

Imbunatatirea abilitatilor, stimei și comunicarii

Aria mea de

Workshop-uri

  • Personal and professional goals achievement
  • Improved personal leadership, including work / life balance
  • Increased accountability and focus
  • Improved self-awareness and perspective 
  • Growth in leadership competency and capacity
  • Better systems for priority management
  • Enhanced team health and development

Strategii Personale pentru invatarea eficienta

Workshop-uri & Conferinte

Organizez workshop-uri si conferinte publice sau private

Testimoniale

Citeste interviurile mele cu oameni care au facut acest seminar!